Volg ons op twitter

Volg ons op Facebook

Actueel

Kaasspecialist van Dongen op Twitter

Volg @deKSspecialist op twitter voor informatie over proeverijen, seizoensgebonden producten, het laatste nieuws en onze akties.

Beste Buitenlandse kaasspecialistBeste Buitenlandse Kaasspecialist 2014

De Kaasspecialist Nieuwerkerk, heeft de finale bereikt van de Productcategoriewedstrijd 'Nederlands Beste Buitenlandse kaasspecialist 2014'. Samen met vier andere speciaalzaken maakt de winkel nu kans op het winnen van deze categorietitel en de bijbehorende prijs, de Buitenlandse kaastrofee.

Finale

Na in de halve finale door (anonieme) vak- en consumentenjuryleden te zijn beoordeeld, worden de finalisten van de competitie Nederlands Beste Buitenlandse kaasspecialist 2014 in de komende maand door meerdere juryleden onafhankelijk van elkaar bezocht. De totale winkel en daarin vooral het assortiment Buitenlandse kaas, wordt uitvoerig beoordeeld. De beoordelingen van de consumentenjury, de vakjury en de vorige winnaar bepalen samen de einduitslag.

Bekendmaking winnaar

Op dinsdagavond 25 maart a.s. volgt in Burgers' Zoo in Arnhem, tijdens het Branchefeest Kaas & Delicatessen, de spannende ontknoping van de Competitie Nederlands Beste Buitenlandse kaasspecialist 2014. Nadat de finalisten aan de branche zijn voorgesteld, wordt onthuld welke winkel zich twee jaar lang 'Nederlands Beste Buitenlandse kaasspecialist' mag noemen en winnaar is van de felbegeerde Buitenlandse Kaasspecialisttrofee.

Kaasspecialist Nieuwerkerk aan den IJssel wint de prestigieuze eretitel Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel 2011.

Amersfoort, 16 november 2010
In de jaarlijkse strijd om Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel Trofee - de hoogste prijs voor foodspecialiteitenwinkels - is De Kaasspecialist Nieuwerkerk aan den IJssel aan de Reigerhof 120 te Nieuwerkerk aan den IJssel als winnaar uit de bus gekomen. Theo van Dongen, eigenaar van de winkel,
won in 2007 al een keer de eretitel, deed vervolgens enkele jaren niet mee, maar is er nu meteen weer bij.
Dat bewijst zijn constante hoge kwaliteit.

Enkele opmerkingen van de vakjury

De ondernemer Van Dongen is op en top gemotiveerd ťn deskundig. Maar ook de medewerkers blinken uit. Hun vakkennis is bijvoorbeeld top! De ondernemer is ook klaar voor de toekomst en bruist van ideeŽn die hij in de toekomst ten uitvoer zal brengen. Het winkelcentrum mag trots zijn op deze winkel, hij trekt hun op en mee.

Felbegeerde titel

De titel Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel is felbegeerd. Nederlands Beste Foodspecialiteitenwinkel Trofee is de wisselprijs bij deze lucratieve titel. Na de zware Kwaliteitscertificering in de eerste helft van dit jaar zijn de beste winkels (maximaal 20) uitgenodigd deel te nemen aan de halve finales.

Nederlands Beste Specialiteitenwinkel 2007Kwaliteitscertificering

Foodspecialiteitenwinkels en kaasspeciaalzaken die kwaliteit hoog in het vaandel hebben, laten zich jaarlijks (streng) controleren op meer dan 120 punten. In de Kwaliteitscertificering spelen hygiëne en versheid een doorslaggevende rol. Als aan een van de eisen daarvan niet wordt voldaan, is certificering onmogelijk. Daarnaast worden de winkel, de ondernemer of bedrijfsleider en de medewerkers beoordeeld op zaken als kwaliteit en niveau van het assortiment, winkeluitstraling en vakkennis en adviesvaardigheid. Het gaat bij de Kwaliteitscertificering om hoogwaardig vakmanschap, iets dat juist in deze tijd van doorslaggevend belang is voor de continuïteit van de onderneming.

Finale

De finale vond plaats in de maand oktober. Tweemaal twee finalevakjuryteams beoordeelden de finalisten op hun visie op het vak en de branche, de eigen aanpak daarin, het ondernemings- en winkelmanagement, het personeel en personeelsbeleid en de performance van de winkel. Daarnaast beoordeelden consumentenjury’s – voor elke sector een
en bestaande uit mannen, vrouwen en echtparen die zich niet bekend maken in de winkel - het aanbod, de winkel en de
behandeling die hun als klant ten deel valt.

Nederlands Beste Vleeswarenspecialist 2009Spanning

De wedstrijd brengt voor de ondernemers en hun medewerkers veel spanning mee. De puntjes worden extra op de i gezet. Dat is pittig. Maar er is ook de genoegdoening van het resultaat. Finalist zijn in deze wedstrijd is zonder meer een topprestatie. Die wordt doorgaans met veel applaus en extra omzet gewaardeerd door de klanten. De finaleplaats trekt bovendien nieuwe klanten aan.

Meer informatie vind u op de site van Kaas en Delicatessenwinkels van Nederland: www.kdwn.nl

Nederlands Beste Vleeswarenspecialist 2009

In 2009 ontving De Kaasspecialist de derde prijs voor catagorie Beste Vleeswarenspecialist 2009.
Op 11 november 2008 werd het bekend gemaakt tijdens het Branchefeest kaas & Delicatessen.

 

© 2007 - m&m web-it