Volg ons op twitter

Volg ons op Facebook

Ons AssortimenSpeciale kazent

Zoals u van een winkel met de naam "De Kaasspecialist" mag verwachten bieden wij u een ruim assortiment aan Hollandse (boeren)kazen. Onze kazen worden zorgvuldig geselecteerd en bij voorkeur op ambachtelijke wijze gemaakt. Uitstekende voorbeelden hiervan zijn onze huismerken Pietershoeve en Waerderkaas.

Ook vindt u bij ons de lekkerste geitenkaas (weidegeit) en een zeer divers assortiment aan buitenlandse kazen wat de winkel tot een waar feest maakt voor de echte liefhebber. De beste en lekkerste kazen uit Frankrijk, Italie en diverse andere landen zijn breed vertegenwoordigd. Van Brie tot Parmesaan Reggiano en van Bleu Stilton tot Cheddar. Er is altijd wat te proeven en Theo heeft overal een verhaal bij.

Tevens bieden wij u een uitgebreid assortiment aan fijne vleeswaren door Theo zelf ingekocht. Ook met lunchtijd bent u
bij ons aan het juiste adres. Er zijn diverse heerlijke DeliFrance broodjes verkrijgbaar en een vers belegd broodje is dan
ook de moeite waard.Fijne vleeswaren Klik hier voor de broodjeslijst.

Daarnaast is er een prachtig aanbod aan Wijnen Tapa's en Salade's. Tevens maken wij ook tapasplanken om een borrelmoment mee op te frissen of voor een andere gelegenheid. Klik hier voor de tapasfolder.

Combineren met artikelen is een must, Theo en zijn medewerkers kunnen u daarin uitstekend adviseren.

Ook onze sortering aan fijne Bonbons zal zeker bij u in de smaak vallen. Uiteraard lenen onze producten zich uitstekend voor een smaakvol cadeau, het inpakken doen wij graag voor u en is in een handomdraai geregeld.

Kortom, niet alleen voor de dagelijkse boodschappen maar ook voor een complete avond met (h)eerlijke produkten kunt u bij Theo van Dongen terecht.

© 2007 - m&m web-it