Foodspeciaalzaak Theo van DongenTheo van Dongen

Het ondernemen zit bij Theo in het bloed. In 1975 startte zijn vader een kaaswinkel in Oud-Beijerland. Vanaf 1984 was Theo in de weekenden en vakanties werkzaam bij zijn vader. Hij leerde het vak dan ook al jong. Daarnaast heeft hij in de loop der jaren veel ervaring buitenshuis opgedaan.

"Al vanaf 1 augustus 1999 adviseer ik de klanten over onze mooie producten! Graag vertel ik u de combinatie met eten en drinken, zodat u er met uw gasten optimaal van kunt genieten!"

Ook hebben we regelmatig een kok in onze winkel om culinair te genieten. De heerlijkste combinatie's van kaas en wijn komen dan aan bod. In het voorjaar hebben we elk jaar een proeverij met verse asperge's en een passende witte wijn. Uiteraard krijgt u dan het recept mee naar huis om het in het weekend thuis zelf op tafel te kunnen zetten.

 

Kaas

Probeer eens onze traditioneel gerijpte Hollandse kazen en laat u verrassen door het steeds verrassende Buitenlandse kaas assortiment. De beste en lekkerste kazen uit Frankrijk, Italie en diverse andere landen zijn breed vertegenwoordigd. Van Brie tot Parmesaan Reggiano en van Bleu Stilton tot Cheddar.

Ook vindt u bij ons de lekkerste geitenkaas. Laat ons ook u kaasplateau samenstellen.

 

Vleeswaren

Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan fijne vleeswaren door Theo zelf ingekocht.

Er is altijd wat te proeven en Theo heeft overal een verhaal bij.

 

Noten en bonbons

Stukje tekst over noten

Ook onze sortering aan fijne bonbons zal zeker bij u in de smaak vallen. Uiteraard lenen onze producten zich uitstekend voor een smaakvol cadeau, het inpakken doen wij graag voor u en is in een handomdraai geregeld.

 

Tapas en Wijn

Wij selecteren voor u de lekkerste wijnen passend bij het seizoen. In het voorjaar, rond de pasen en in de zomer liggen de accenten op de lichtere wijnen. Zoals de nog altijd populaire Roséwijnen en een divers aanbod aan witte wijnen.
In het najaar, richting de kerst en in de wintermaanden kunt u genieten van mooie volle rode wijnen en portwijnen. Dus ook de port liefhebber kan bij ons terecht.

Daarnaast is er een prachtig aanbod aan tapas en salades. U kunt ook heerlijke tapasplanken bestellen om een borrelmoment mee op te frissen of voor een andere gelegenheid.

Bekijk de tapasfolder
 

Belegde Broodjes

Ook met lunchtijd bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn diverse heerlijke DeliFrance broodjes verkrijgbaar. Geniet van een vers belegd broodje in onze lunchroom of om mee te nemen.

Bekijk de broodjeslijst

Onze recensies

Lokaal 524
- Theo van Dongen -

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 18.00
Dinsdag: 09.00 - 18.00
Woensdag: 09.00 - 18.00
Donderdag: 09.00 - 18.00
Vrijdag: 08.30 - 20.00
Zaterdag: 08.30 - 17.00
Zondag: Gesloten

Contact

0180 - 31 28 18
Email: nieuwerkerk@alexanderhoevekaas.nl

Volg ons op facebook

Je vindt ons hier:

Winkelcentrum Reigerhof
Reigerhof 120, Nieuwerkerk a/d IJssel

Route

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wilt u elke maand de laatste Alexanderhoeve nieuwtjes, zoals bijvoorbeeld lekkere recepten, nieuws over onze producten en speciale aanbiedingen, direct in uw mailbox? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!