Volg ons op twitter

Volg ons op Facebook
Pietershoeve

PietersHoeve echte boerenkaas

PietersHoeve echte Boerenkaas is pure traditie, PietersHoeve boerenkaas wordt namelijk met de hand gemaakt op de boerderij. Bij het maken van boerenkaas wordt de melk wel gestabiliseerd maar niet gepastoriseerd daardoor blijft de smaak van dit authentieke product formidabel en heeft de PietersHoeve boerenkaas veel meer smaak beleving dan een gewone kaas.

Boerinnenkaas

PietersHoeve boerenkaas wordt veelal gemaakt door de boerin, daarom zou de naam Boerinnenkaas veel toepasselijker zijn dan Boerenkaas. De boerin leert het kaas maken vaak aan de volgende generatie en zo zie je dat dit prachtige vak van boerenkaas maken wordt overgeleverd van geslacht op geslacht en zo wordt de traditie levend gehouden.

Soorten PietersHoeve echte boerenkaas

De smaak van PietersHoeve boerenkaas is te allen tijde uitgesprokener en voller dan gewone goudse kaas, doordat er verschillende leeftijden verkrijgbaar zijn is er voor elke smaak een soort PietersHoeve echte boerenkaas.

KB Kwaliteitscontrole

KB KeurmerkDe PietersHoeve echte boerenkaas staat continu onder de kwaliteitscontrole van de Stichting Kwaliteitszorg Boerderijzuivelproducten kortweg KB genoemd.

Zij contoleren de volledige keten vanaf de productie op de boerderij tot in onze kaaspakhuis waar de PietersHoeve boerenkaas rijpt. Dit KB keurmerk vindt op onze PietersHoeve echte boerenkaas.

Terug >

© 2007 - m&m web-it