Volg ons op twitter

Volg ons op Facebook

De lekkerste kaas heet WaerderkaasŪ

WaerderkaasIn de Noord Hollandse polder staat een kleine ambachtelijke kaasfabriek die nog ouderwets lekkere kaas maakt. De kaasmakers van Waerderkaas hebben liefde voor hun vak, ze maken deze kaas met veel zorg en toewijding, en dat proef je.
Waerderkaas is verkrijgbaar in verschillende smaken van jong tot oud en heeft altijd 20% minder zout dan normale goudse kaas.

WaerderkaasŪ word exclusief gemaakt voor De Kaasspecialist.

Het geheim van de WaerderkaasŪ

De bodem van de Noord Hollandse polder heeft zijn invloed op de heerlijke smaak van Waerderkaas, doordat de koeien het malse gras eten uit deze polder (drooggemalen binnenmeer met zoutwater) krijg je de lekkerste melk van Nederland waar ze dan de aller lekkerste kaas van Nederland van maken ....... Waerderkaas.

Kwaliteit

Waerderkaas is een kwaliteitsproduct wat gedurende het gehele proces van verse melk tot gerijpte kaas onder constante kwaliteitscontrole staat. Dat begint al als de verse melk de kaasfabriek in komt, maar ook als de Waerderkaas rijpt in het kaaspakhuis.

Waerderkaasschnitzel

Er is ook een heerlijke Waerderkaasschnitzel verkrijgbaar. Deze kaasschnitzel is ideaal als vleesvervanger maar ook warme hapje bij de borrel.

Terug >

© 2007 - m&m web-it